WIE IS TON VAN ALPHEN

Graag stel ik me aan u voor

Sinds 1997 ben ik werkzaam in het assurantievak en ben mijn carrière begonnen bij RVS verzekeringen. Na 8 jaar met veel plezier hier te hebben gewerkt werd het tijd voor verandering, de markt verandert en hierin moet je mee willen gaan. Na een zoektocht via diversen bedrijven heb ik in 2008 besloten mijn eigen advieskantoor op te starten waarbij het adviseren en bemiddelen in hypotheken en verzekeren de basis is van mij werkzaamheden.

Omdat ik vrijwel altijd naar u toekom kan ik vanuit eigen huis werken en de kosten laag houden. Om de continuïteit te waarborgen is de samenwerking met Financieel Zeker een belangrijke aanvulling. Bij eventuele afwezigheid staan zij u namens mij te woord waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken. Bij een eventuele verhuizing buiten mijn regio is er altijd wel een ander aangesloten kantoor te vinden.

Mijn werkgebied is noord oost en midden Brabant waarbij mijn specialiteiten liggen op het gebied van hypotheken en verzekeringen voor zowel de particulieren als zakelijke relaties. Persoonlijk contact staat hierbij altijd voorop. Qua tijd pas ik mij zoveel mogelijk aan u aan, u hoeft geen rekening te houden met kantoortijden meer ik houd rekening met uw beschikbare tijd. Dit kan zijn in de avonduren maar als uw werkzaamheden het niet anders toelaten kom ik ook tijdens het weekend naar u toe.

Een eerste gesprek is vrijwel altijd vrijblijvend en kosteloos zodat u eerst met mij kennis kan maken en ik mijn werkwijze verder kan toelichten.