Advies en Kosten

ADVIES EN KOSTEN

Beter uit met een onafhankelijk advies

Als onafhankelijk adviseur selecteren wij voor u de beste productoplossingen. In tegenstelling tot banken (waar u alleen het eigen product krijgt aangeboden) adviseren en selecteren wij uit een marktbreed aanbod van hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen productoplossingen. Met voorwaarden die bij u passen en niet te duur zijn.

Zo kunt u bijvoorbeeld veel geld besparen op rente en/of premie die u tientallen jaren maandelijks moet betalen, en wordt u niet geconfronteerd met onverwachte kosten die u op basis van uw wensen niet zou willen maken. Ook na het advies zorgen wij ervoor dat het advies en het bijbehorende product bij u blijft passen, ook als uw omstandigheden veranderen.

Goed financieel advies kan dus niet kosteloos zijn. Ton van Alphen Hypotheken & Verzekeren is daarom vooraf helder en duidelijk over de kosten van onze dienstverlening aan u.

Zo ontvangt u bij onze afspraakbevestiging reeds een dienstverleningsdocument en een dienstenwijzer. Hierin leest u alle informatie over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. En wat de globale kosten van onze dienstverlening zijn.